Unde-s bărbații?

Unde-s bărbații? Cei care curtează, care cuceresc, care fac primul pas, care vânează frumos, care nu așteaptă să fie luați, care iau decizii corecte, care iau inițiativă, care sunt stăpâni pe orice situație și care protejează femeia…

Unde-s bărbații care joacă acel flirt cu femeia ce le-a stârnit pasiune, în loc să îi spună direct că o vrea și să aibă tupeul să creadă că acea femeie îi va da? De ce caută doar pradă ușoară? Unde-s bărbații cu valori și personalitate, care să caute femeia calitativă și nu să se avânte în aventuri de o noapte, purtând de nas fetele și distrugându-le inima în bucăți, ele fiind slabe de fire…Oare chiar nu contează pentru ei femeia de alături?

Unde-s bărbații care nu se tem de responsabilitatea relației, care vor sa fie cu o femeie cât mai mult timp și nu grabesc lucrurile, ci sunt curiosi să o descopere zi de zi câte puțin? Unde se grăbesc bărbații? Unde se uită ei și după care fuste? Ce fac ei din fetele cu care se intersectează în viața lor zbuciumată. Oare chiar nu vor să fie fericiți alături de o femeie frumoasă, deșteaptă și matură?

Unde sunt bărbații cu scopuri concrete, cei care știu ce vor și caută ceva anume, nu tot ceea ce miscă? Unde sunt bărbații adevărați care își cunosc limitele respectului de sine în primul rând și apoi respectului de persoana de alături? Oare nu primim noi de la viață exact ceea ce dăruim? Oare nu întâlnim noi oamenii pe care îi merităm? Oare nu-ar trebui să facem lucrurile frumos, ca să trăim frumos?

De unde s-au luat în viața noastră băiețașii ăștia care și la 30 de ani așteaptă să fie căutați și curtați de către fete, asteptă sa fie iubiți fără să iubească, asteaptă să fie luați de la mama lor din poală și hrăniți cu lingurița? De unde s-au luat băiețașii ăștia care cer ajutor de la femei, care se plâng de orice fleac și care nici măcar nu depun efortul să se gândească la soluțiile problemelor lor? Cum să nu devină femeile mai puternice, când sunt înconjurate de bărbați pe care nu se pot baza? Cum să nu fie femeile independente și să nu aibă nevoie de acel bărbat pe care să-l dădăcească ca pe un copil? Oare nu se simt rușinați bărbații slabi?

Unde-s bărbații? Cei care curtează, care cuceresc, care fac primul pas, care vânează frumos, care nu așteaptă să fie luați, care iau decizii corecte, care iau inițiativă, care sunt stăpâni pe orice situație și care protejează femeia… Scuzați, dar tot mai puțini bărbați adevărați… Unde-s bărbații?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: