Dacă vrei să fii fericită, pleacă la timpul potrivit…

Doi oameni ce formează un cuplu, sunt un mecanism. Uneori acest mecanism nu funcționează în modul dorit, dar el nicicând nu trebuie forțat. Relația trebuie să fie frumoasă și să decurgă ușor de la sine, altfel, în zadar pierzi timpul. Pleacă din trăirile negative și de lângă persoana care te face să suferi.

Pleacă la timpul potrivit. Nu-ți irosi energia pe acțiuni forțate de a atrage omul în viața ta, de a-l ține forțat lângă tine. Dacă va dori, singur va veni, te va căuta, te va chema după el, te va lua de mână și te va duce în lumea voastră. Și dacă nu va dori, nu o va face. Lasă-l să-și vadă de drumul lui dacă el alege să pășească lângă altcineva. Pleacă din iluziile tale goale care te fac să crezi că se va întoarce la tine. Pleacă din suferința ta cât de repede poți. Pleacă la timpul potrivit din trăirile negative și sentimentele de durere. Pleacă pentru a fi pregătită să pornești din nou la drum, drumul fericirii și al iubirii, alături de atcineva, alături de cel ce te va iubi cu adevărat.

Pentru ce lupți? Pentru cine suferi? Jertfindu-te lui, îți știrbești din valoarea ta în ochii proprii. Pentru că relațiile sunt bune atunci când există schimbul de emoții, când ambii parteneri iubesc în aceeași măsură. Pleacă la timpul potrivit din relația în care ești unica persoană ce își dă interesul, timpul și energia.

Dă-i lui și ție o șansă pentru un viitor frumos, trăit separat. Nu fi zgârcită și naivă. Nu fura șansa alteia de a se simți bine alături de fostul tău. Nu te lipsi de șansa ta de a te simți bine alături de viitorul tău iubit. Fiecare om are calea sa pe care trebuie s-o parcurgă cum crede de cuviință. Respectă-i alegerea și resemnează-te cu gândul că așa a trebuit să fie. Pleacă la timpul potrivit din suferință pentru a nu te distruge emoțional. Pleacă la timpul potrivit din grija față de tine însăți. Nu are rost că continui ceea ce s-a terminat deja. Întoarce fila goală și scrie o nouă poveste, povestea ta.

E greu să pleci, e adevărat, dar să pleci la timpul potrivit este absolut necesar pentru un viitor mai fericit. Și Atunci când pleci la timpul potrivit, nu uita că noul drum trebuie ales cu grijă. Fii cea mai bună versiune a ta!

Reclame

Un gând despre „Dacă vrei să fii fericită, pleacă la timpul potrivit…

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: