Ți se rupe inima din dragoste pentru el?

Ți se rupe inima din dragoste pentru el. Te gândești în continuu la el, îi vezi ochii, îi auzi vocea care încă îți răsună în cap și nu vrea să plece oricât ai alunga-o. Încerci să te detașezi de el, încerci să îl uiți, încerci să nu-l mai cauți nici măcar în postările de pe facebook, dar nu îți iese. Îți este dor de el. Mai rău, îl visezi spre dimineață când somnul e mai dulce și te trezești cu el din visul ce-ți rămâne în memorie ca o umbră pe asfaltul ars de soare. Și mai rău, aveți atâția prieteni comuni, încât te ia groaza când te gândești că ar trebui să rupi legătura și cu ei, doar ca să nu îl întânești în gașcă. Și unica soluție este să joci teatru în continuare, să o faci pe indiferenta, să te prefaci că nu ai sentimente pentru el, să te prefaci că-i porți o atitudine pur amicală. Este atât de greu!

Oare de ce dragostea nu este împărțită tuturor la fel de armonios? Oare de ce Cupidon a aruncat săgeata doar în inima ta? Și culmea e că nu te îndrăgosteși prima oară de omul nepotrivit…dar poate este potrivit și ai face bine să-l lași pe el să aleagă? Nu de alta, dar bărbatul vânează și cucerește, nu femeia. Degeaba femeia iubește dacă bărbatul nu simte nimic pentru ea.

Nu e prima oară când te îndrăgostești de omul nepotrivit, așa că ar trebui să cauți problema la tine, draga mea. Nimeni nu este dator să te iubească doar pentru simplul fapt că tu iubești. Lasă bărbatul să aleagă să fie primul care face un pas spre o relație, dacă va face. Dacă nu, atunci nu este al tău. Asta poți concluziona atunci când a trecut ceva timp de când te chinuie dragostea neîmpărtășită. Dacă în primele săptămâni de prietenie el nu reacționează pozitiv la sclipirea ochilor tăi și la dulcele zâmbet pe care i-l dăruiești cu sfială, atunci peste 1 an la sigur că nu simte nimic pentru tine. De ce să ții la un om care este rece cu tine? De ce să îți faci speranțe deșarte cu un om care te consideră doar o amică și nimic mai mul? De ce să te gândești mereu la un om care nici măcar din când în când nu îți scrie un ,,salut, ești bine?,, De ce să merite el atât de multă atenție din partea ta, pe o perioadă de atâta amar de vreme?

Nu-ți pierde frumusețea în lacrimile scurse în pernă, nu te îmbătrâni sub tristețea chipului tău, nu îți cheltui energia pentru niște iluzii. Crede doar faptelor și trage concluzii în dependență de acestea. Și nu te mai umili făcând pași spre el, pentru că bărbatul dacă te va iubi, te va căuta și te va găsi. Tu nu căuta un el care te face să suferi, caută să fii fericită!

Reclame

2 gânduri despre „Ți se rupe inima din dragoste pentru el?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: