Iubitule, zilele noastre nu sunt 14 sau 24. Zilele petrecute în doi sunt zilele noastre.

Iubitule, zilele dragostei nu sunt 14 sau 24 februarie, nu doar atunci, ci în fiecare zi. Zilele petrecute în doi sunt zilele dragostei noastre. Zilele în care ne iubim cu pasiune sunt zilele noastre. Acele zile în care simt căldura sufletului tău, susținerea ta, grija și dragostea ta, zilele în care eu îți dăruiesc dragostea mea, acele zile pentru mine sunt sărbătoare.

Se spune că Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele sunt sărbători comerciale când îndrăgostiții își exprimă iubirea prin cadouri, flori sau oricare alte gesturi de atenție. Unii bărbați o fac doar pentru ca să impresioneze sau pentru că asta le cere iubita… Dragul meu, tu nu ești obligat de nici o zi din calendar să-mi faci mie cadouri ca să-mi arăți cât de mult mă iubești. Eu vreau să faci aceste gesturi natural, atunci când simți tu, atunci când vrei să o faci din plăcerea ta. Gesturi mici și frumoase. Prefer să fiu iubită, nu cumpărată cu lucruri materiale. Știu, unii bărbați o iau ca pe o armă de cucerire, alții se simt datori să dăruiască ceva femeii cu care se află în relație, iar bărbații singuri râd și își bat joc de aceste sărbători. Sunt însă și bărbați care suferă de singurătate și anume în aceste două zile de celebrare a dragostei, ar vrea să iubească o femeie, dar nu au pe cine. Pentru că Dragostea, iubite, este ceva mult mai presus decât toate lucrurile materiale din lumea asta. Dragostea nu este planificată pentru a fi celebrată sau nu. Dragostea trebuie trăită în fiecare zi.

Iubitule, hai să ne iubim nu doar de 14 și 24, ci mereu. Hai să ne iubim astfel încât să nu avem nevoie de niște zile care să ne amintească că suntem un cuplu de îndrăgostiți. Iubitule, hai să ne iubim sincer și curat, iar dacă de 14 sau 24 februarie nu îmi vei dărui cadouri și flori, să nu crezi că eu voi face isterie femeiască, dar să știi că te vreau în fiece clipă în inima mea. Hai să celebrăm dragostea în fiecare zi, de zilele noastre. Zilele petrecute în doi sunt zilele noastre.

Reclame

Un gând despre „Iubitule, zilele noastre nu sunt 14 sau 24. Zilele petrecute în doi sunt zilele noastre.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: