Femeia este intuiție din cap până-n picioare

– Știam asta…
– Cum ai aflat?
– Știi prin ce se deosebește cel mai mult o femeie de un bărbat?
– Prin…
– Intuiție.
– Eu aș spune că ambii o au, doar că în cantități diferite.
– Și totuși, femeia are o intuiție extraordinară… foarte bine dezvoltată, mai dezvoltată decât intuiția bărbatului. Femeia este intuiție din cap până-n picioare. Ea are gânduri intuitive pe care nu și le poate explica atunci când acestea apar în subconștient, apoi le conștientizează când acestea se realizează și le vede, le simte… mult mai târziu, gândurile care deja au devenit realitate, arată scopul lor în viața femeii. Da, știu, am spus cam filosofic, de parcă sunt la lecția de psihologie.

– Și la bărbat e la fel! Odată, înainte de a adormi, mi-am amintit de o persoană și m-am întrebat dacă nu cumva se află la un eveniment. Am adormit și am visat acea persoană în acel loc despre care gândeam înainte să adorm. M-am trezi, și peste o oră, persoana face o postare pe facebook de la fața locului din visul meu. Deci, am visat răspunsul la întrebarea pe care mi-am pus-o intuind că acea persoană ar putea fi în acel loc. Vezi?

– Dar tu știi că o femeie își dă seama la prima întâlnire cu un bărbat, dacă acesta va fi pentru o relație de durată sau pentru o aventură? Tu știi că o femeie intuiește atunci când bărbatul joacă teatru vrând să dea impresii bune, iar ea îl acceptă așa, atunci, pe moment? Uite-așa încep aventurile, dragul meu!

– De parcă femeia nu joacă teatru…

– Ba da! Sau…femeia poartă o primă discuție cu un bărbat și fără să vrea gândește: hm…ce drăguț e tipul…păcat că nu-i al meu… și imediat se scutură: brrr…nu, nu, eu am iubit și principii! Imediat uită și timpul trece, ca mai apoi, peste ceva vreme, viața aranjează în așa fel lucrurile, încât cei doi se intersectează tot mai des până când se plac unul pe altul și încep o relație. Abia atunci femeia își explică de ce a avut acel gând la început, ea a intuit.

– Aici bărbatul e net superior. El când vede fiecare femeie frumoasă, se gândește: hm…ce bună e…oare care e poziția ei preferată?

Îi aruncă o privire disprețuitore și continuă cu argumentele făcând abstracție de parantezele perverse.
– Sau…mama presimte atât de bine starea în care se află copilul ei, încât știe exact ce să-l întrebe. Probabil ți s-a întâmplat și ție să te sune mama tocmai atunci când ai cea mai mare nevoie de ea! Mama te întreabă: Cum mai e cu Victoraș? Și tu răspunzi: Of mamă, chiar voiam să mă destăinui, ne-am despărțit…

– Aici cred că pe mine mama nu m-ar întreba despre Victoraș, schițează un surâs batjocoritor cu voce subțiată pentru a o imita întocmai.

– Nu fi caraghios, era doar un exemplu! Sau…ea este elevă sârguincioasă și învață pentru a deveni contabil pentru că și mama e contabil, iar tata are propria afacere. Uneori însă, mai strecoară pe coală de hârtie niște gânduri, fără să știe de unde vine inspirația. Trec anii și eleva absolvește facultatea de economie, dar nu devine contabil, ci cea mai citită blogheriță, ba mai mult, scrie cărți de dezvoltare personală. Intuind talentul său pentru scris încă din copilărie, ea a continuat să scrie până când asta a devenit vocația ei, chiar dacă planifica contabilitate. Pur și simplu s-a lăsat condusă de intuiția sa și de destin! Înțelegi?

Se lipește de spatele ei și o cuprinde de parcă ar vrea să o îmbrace cu trupu-i.
– Serios! E demonstrat științific. Femeia are intuiție mai bună decât bărbatul și eu pot să îți aduc în foarte multe argu…
O întoarce brusc cu fața spre sine, îi apucă în ambele mâini căpușorul zburlit și nu o mai lasă să vorbească dominându-i gura cu buzele-i fierbinți.

 

Reclame

Un gând despre „Femeia este intuiție din cap până-n picioare

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: