Unii bărbați intră în viața ta doar ca să te învețe cum să renunți. Alții să te facă să nu renunți niciodată….

Unii bărbați intră în viața ta doar ca să te învețe cum să renunți. Alții să te facă să nu renunți niciodată… Oricare ar fi finalul relației, ia-o ca pe o lecție de viață. Fiecare bărbat nu apare în viața ta întâmplător și la fel nu iese din ea întâmplător. Fiecare poveste de dragoste, fiecare sărut ușor sau pasional, fiecare îmbrățișare, ficare privire își are rostul ei. Indiferent de cât durează o relație, ia-o ca pe o învățătura pentru o zi sau pentru o viață întreagă.

Tot ceea ce trăiești alături de un bărbat într-o relație, te formeză ca personalitate. Orice gest, orice experiență nouă, orice partidă de sex, orice fior simțit la atingerile tandre ale degetelor masculine. O relație te maturizează. Și nu contează dacă aceasta este o aventură sau o poveste frumoasă de dragoste, și nu contează dacă aceasta este o relație care se termină frumos sau una de pe urma căreia suferi. Fiecare relație face parte din viața ta. Și în același timp, tu faci parte din viața oamului cu care trăiești această relație. Deci, oamenii sunt făcuți nu doar ca să își trăiască viața lor, dar ca să facă parte și din viața altora. Pentru că nu putem să trăim singuri pe această lume.

Viitorul tău depinde de trecut. Viitoarea ta relație va fi comparată cu precedenta, fără să vrei, așa suntem construiți psihologic noi, oamenii, mai ales noi, femeile. Amintirile sunt acele urme de resentiment care îți vin în cap imediat ce apare în viața ta un nou bărbat. Lasă-te de ele, uită-le în trecut și încearcă să fii tu cea cu lecția învățată. Fii puternică prin trăirile tale. Fii tu însăți așa cum te-a transformat fosta relație. Mergi înainte!

Sunt bărbați care te fac să vrei să îți amintești cu drag de ei, să trăiești cu amintiri și să te alimentezi cu ele. Sunt bărbați care te fac să urăști anumite lucruri sau locuri pentru că îți provoacă durere. Sunt bărbați care te lasă rece și îi iai ca pe o greșeală, îi tratezi cu multă indiferență. Sunt bărbați care te schimbă și după care nu mai ești la fel ca înainte. Bărbatul care te completează adăugându-ți culoare și condiment, bărbatul care îți oferă râspunsuri fără să le ceri, bărbatul care îți intuiește gândurile și stările tale, bărbatul care te face să zâmbești, pe el să îl ții cel mai aproape. Nu căuta să vezi ce rămâne după fiecare dintre ei pentru că bărbații din viața ta sunt personalități unice și nu se repetă. Încearcă să te conduci doar de simțurile tale și de chemarea inimii. Noi atragem ceea ce suntem în devenire. Caută să fii tu mai bună! Caută să fii completată de bărbatul de alături!

Unii bărbați intră în viața ta doar ca să te învețe cum să renunți. Alții să te facă să nu renunți niciodată… Oricare ar fi finalul relației, ia-o ca pe o lecție de viață.

Reclame

Un gând despre „Unii bărbați intră în viața ta doar ca să te învețe cum să renunți. Alții să te facă să nu renunți niciodată….

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: